Tervetuloa lukemaan tekosiani!

28-vuotias maatilanemäntä neuloo, virkkaa ja ehkä ompeleekin minkä lehmiltä, hevosilta ja lapsilta ehtii.




maanantai 24. tammikuuta 2011

Villapaita yhtenä kappaleena





Joulun alla neuloin lahjaksi tunikan pikkutytölle yhtenä kappaleena ylhäältä alkaen.

Tähän poikani paitaan neuloin lisäksi hihat. Ihan summassa loin silmukat, olisi saanut olla aavistuksen verran pienempi, ja joustinneuleen ja kuvioneuleen välissä enemmän sileää ennen lisäyksiä.

Tein siis kauluksen joustinneuleella. Joustinneuleen lopussa neuloin jokaisen silmukan kaksi kertaa. Kudoin olkapäiden yli, ja päätin silmukoita hihaa varten. Seuraavalla kierroksella loin kainaloon silmukoita puolet pääteltyjen silmukoiden määrästä. Siitäpä sitten neulotaan niin pitkästi kuin haluaa. Hihoja varten poimin silmukat.

Työn alla on ollut viikon verran samalla tyylillä paita Rose Mohairista, mutta jätin hihan silmukat odottamaan langalle. Saa nähdä mitä tulee, onko ees sopiva...

Jotenki ei nuo mallit oo ollu yhteistyöhaluisia viime aikoina. Poika kyllä oli kuvattavana mutta ei voinu olla ilveilemättä.

2 kommenttia:

  1. Paita on upea! Mikä sulla oli lankana tässä? Ja hienostihan pikku herra poseeraa, meillä mennään aina ties mihin asentoihin sykkyrään ettei vaan sais kuvaa neuleesta :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ai näköjään unohtu mainita lanka, eli Novitan Isoveliä on. Ai no sulla on hankalampi malli sitten, meillä neuleesta yleensä saa kuvan mutta kasvoista ei. ;)

    VastaaPoista

Kommentoippas! =)